We've noticed that you've been inactive for over 5 minute(s). We've stopped running the Shoutbox due to your inactivity. If you are back again, please click the I'm Back button below.
(11 April 2018 - 10:19 AM)
nu arī Strike baigi spīdoši neiet, tā lapa tāda pusdzīva, jaunākais posts pirms nedēļas, un viens pirms tā visp marta vidū. Pa lielam visas runāšanas un čatošanas notiek Discord serveros, (ne tikai strike discordā, bet vispār) man liekas klasiskie spēļu forumi sāk izmirt kā tādi, vismaz pie mums
(26 April 2018 - 02:39 PM)
Nā, es spēlēju gan 3 gan 4 BF. Runājot par bēdīgo forumu/videospēļu ziņu lapu stāvokli, tas tiek risināts. Zinu ka šito rakstot, pārkāpju šī čata lodziņa ētikas normas, bet interesants saturs un rakstiskas ziņas šobrīd ir atrodamas topošajā lag.lv . Saits ir būtībā kauli un āda, kas tiek pildīts ar gaļu. Vispirms saturs, tad pašreklāma. Saits nekur citur nereklamējas, bet tā kā šo kluso latviešu video-izklaides cienītāju stūrīti daudz tautas neapmeklē, ticu ka neapgāzīsiet skatījumu statistiku. Kā jau minēts, saits nekur nereklamējas, jo vispirms viss ir jāsagatavo un jāizsmadzeņo, nevis "davai daram, skatamies kas iznāks", kā ir bijis līdz šim. Variet šo te uzskatīt par VIP ielūgumu.
(30 June 2018 - 11:22 PM)
Es aizrakstīju caur veco, labo PM sistēmu. Googlei nedaudz traucē visa šitā datu aizsardzība, nevar tādu niku nekur citur atrast. Arī man ļoti interesē tādu cilvēku iepazīt. Jauni radošie gariņi tik bieži neuzpeld. Īpaši vēl tik kvalitatīvi.
(30 June 2018 - 11:24 PM)
@wuu Ir vasara, darbā tieši raujamā sezona, un pilna māja vasarnieku man. Knapi nedēļas nogalē sanāk piesēt pie datora un kaut ko izdarīt. Bet nāks rudens, būs laiks visādām dullām idejām. Un sasodīts, ideju ir izdomāts daudz. Šobrīd vnk rokos pa latvisko interneta galu visādu saturu, meklēju iespējamos autorus. Sarakstiņš ir sasodīti īss...
(16 September 2018 - 04:35 PM)
saucās aizbraucu uz UK padzīvot, pastrādāt, viss ko izdarīju ir sačakarēju roku Tagad piedzenu kompensāciju cerams ka samaksās normālu summu un jāpaņem jauns pc
(27 January 2019 - 06:51 PM)
Wuu runājot par domain, nezinu gan vai LV domainam tā cena tik krasi augs, drīzāk lv domaini ar laiku izmirs pa visam, labāk ķert EU/NET/CO.UK/COM , bet nu ja nu kādam ir baigā intrese tad varu piedāvāt MRD.LV domainu tā arī projekts netapa un domains netika izmantots.
Forums paredzēts Jūsu ieteikumiem, lai uzlabotu projektu. Var ieteikt visu sākot ar jaunām sadaļām mājaslapā un beidzot ar ieteikumiem dizaina uzlabošanā.