Sveiki. Atkal aktuāls ir palicis jautājums par pašreizējā Death Run servera moda maiņu uz kādu citu. Šķiet, ka UOC DR laiks ir pagājis - serveris savu iepriekšējo popularitāti nav atguvis. Liekas, daudz izdevīgāk izmēģināt kaut ko jaunu. Kas attiecās uz iespējamo modu, kas aizvietos DR, tad Jail Break tas, visticamāk, nebūs. Šoreiz kā viens no pārliecinošākajiem variantiem ir Base Builder Zombie Mod. Šis mods ir jauns, balstīts uz sen zināmajiem zombiju elementiem iekš CSa un kā jaunievedums ir tas, ka spēlētājs var veidot savu bāzi jeb vietu, kur paglābties no zombiju uzbrukuma (Block Maker elementi). Spēles koncepts nav sarežģīts, game-play ir interesants un modam ir visas iespējas kļūt par "uzlecošo zvaigzni" kā tas bija ar Jail Break.
Šajā topikā katrs var uzrakstīt savu viedokli par šo ideju. Varbūt kāds jau ir spēlējis šāda tipa serveros (lai gan neesmu pārliecināts, vai Latvijā ir šādi serveri) un ir kādas atsauksmes par modu. Uzklausīsim arī citus ieteikumus attiecībā uz to, kā varētu uzlabot serverus vai palielināt to popularitāti. Daži Base Builder ZM game-play video:
(garš intro)
pamēģināt? Jā! BET!!! man personigi neželigi patik dr. un man jav sen tiesi uoc dr ir bijis favorite jo vinam ir interesata sistema ar /drmenu =](tadu neesmu redzejis kā jums)..... nu nez... protams jav lielakie un varenakie to izlems bet es ļoti labprāt gribētu lai paliek dr..
pamēģināt? Jā! BET!!! man personigi neželigi patik dr. un man jav sen tiesi uoc dr ir bijis favorite jo vinam ir interesata sistema ar /drmenu =](tadu neesmu redzejis kā jums)..... nu nez... protams jav lielakie un varenakie to izlems bet es ļoti labprāt gribētu lai paliek dr..