UOC Forums: Atkal problema. - UOC Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Atkal problema.

#1 User is offline   Kalpens Icon

  • That's how it's done !
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: V.I.P
  • Posts: 617
  • Joined: 21-February 10
  • Gender:Male

Posted 07 May 2011 - 06:44 PM

Sveiki, man atkal radusies problēma ar datoru. Šodien domāju pārinstalēt savu w7 ultimate 32-bit uz w7ultimate 64-bit. Viss izdevās veiksmīgi izņemot vienu kļūdu. Kad es eju csa un maini video settingus uzmetās šāds errors. Posted Image

Domāju, ka ir problēma ar video kartes driveriem. Itkā atradu jaunus un ieinstalēju. Nekas nemainījās. Cs settingos mainiju visu iespējamo, bet D3D aizvien neiet. Dators ir portatīvains (HP probook 4520s).
-1

#2 User is offline   paj0lis Icon

  • Ghost of dead Shakespeare
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: V.I.P
  • Posts: 940
  • Joined: 23-July 09
  • Gender:Male
  • Location:Dobele
  • Chat with me

Posted 07 May 2011 - 06:46 PM

laikam video kartes draivers ;)
0

#3 User is offline   Kalpens Icon

  • That's how it's done !
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: V.I.P
  • Posts: 617
  • Joined: 21-February 10
  • Gender:Male

Posted 07 May 2011 - 06:52 PM

View Postpaj0lis, on 07 May 2011 - 08:05 PM, said:

laikam video kartes draivers ;)


Kā jav minēju video kartes driverus pārinstalēju un nekas nemainās. Izmantoju šos driverus.. http://h20000.www2.h...eriesId=4145198 Un arī šos http://www.laptop-dr...rivers/?lang=lv Kā arī nevaru no kreisās rokas nomainīt labo roku.. Šaubos, ka cs ir pie vainas (tādā gadījumā jav 2 neiet...)


Edit: Atvainojos D3D iet, bet nežēlīgi raustās, neiet OpenGL. Youtube video iet uz 1080p ideali bez raustīšanās..

Edit2: Kad sledzi datoru uzlec šads s*ds http://www.bildites....zjr8efbzsq2.png

This post has been edited by Kalpens: 07 May 2011 - 07:11 PM

0

#4 User is offline   Wuu Icon

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Posts: 1818
  • Joined: 19-July 09
  • Gender:Male

Posted 07 May 2011 - 07:18 PM

Lejuplādē video draiveri no šejienes! http://support.amd.c...ages/index.aspx
0

#5 User is offline   Admix Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Competition Winners
  • Posts: 1060
  • Joined: 29-July 09
  • Gender:Male
  • Chat with me

Posted 07 May 2011 - 08:07 PM

Man ar tā bieži bija, es visu laiku slēgalēju, līdz viss normaali ieslēdzās. :D
1

#6 User is offline   Kalpens Icon

  • That's how it's done !
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: V.I.P
  • Posts: 617
  • Joined: 21-February 10
  • Gender:Male

Posted 07 May 2011 - 08:34 PM

Pašlaik pārinstalēju w7 dēļ tās BTtray faila zušanas. Domāju, ka tagad aizies. Pēc driveru uzlikšanas editošu.

P.s wuu izmēģināju, nekas neizmainījās.

Beidzot pārinstalēju, uzmetu visus driverus, to webu kuru iedevi arī izmantoju video kartes driveriem, liels paldies vis iet!

Var vērt ciet, problēma atrisināta.

This post has been edited by Kalpens: 07 May 2011 - 10:15 PM

0

#7 User is offline   Ziginieks Only Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 25
  • Joined: 29-April 11
  • Chat with me

Posted 09 May 2011 - 06:13 AM

Man tas pats bija,Draiverus pareizos jāatrod.
-3

#8 User is offline   Blox Icon

  • Lasu noteikumus
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 2
  • Joined: 19-July 11

Posted 19 July 2011 - 06:04 PM

Sveiki. Man ir liela problema.Es gribu ieiet uoc serverī, bet man rādās uzraksts "you have no entry to the server." Ko man darīt?

Ar cieņu Blox.
0

#9 User is offline   Inox0raBle Icon

  • A guy with the access
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Posts: 1600
  • Joined: 19-July 09
  • Gender:Male
  • Location:Behind you ! :O

Posted 19 July 2011 - 06:07 PM

Izskatās pēc setinfo kļūdas. Risinājums varētu būt no konfiga (./cstrike/config.cfg) izdzēst visas rindiņas, kas sākas ar setinfo.

Varēji veidot atsevišķu topiku.
0

#10 User is offline   Blox Icon

  • Lasu noteikumus
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 2
  • Joined: 19-July 11

Posted 19 July 2011 - 06:40 PM

View PostInox0raBle, on 19 July 2011 - 06:40 PM, said:

Izskatās pēc setinfo kļūdas. Risinājums varētu būt no konfiga (./cstrike/config.cfg) izdzēst visas rindiņas, kas sākas ar setinfo.

Varēji veidot atsevišķu topiku.


Tad kapec es tagad nevaru tikt UOC
0

#11 User is offline   Inox0raBle Icon

  • A guy with the access
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Posts: 1600
  • Joined: 19-July 09
  • Gender:Male
  • Location:Behind you ! :O

Posted 19 July 2011 - 06:51 PM

Iespējams tavs niks sakrīt ar kādu, kas ir Amxbanu datubāzē (respektīvi admina vai spēlētāja, kam ir slots vai VIP), konkrētajā gadījumā problēmas varētu sagādāt arī tas, ka mūsu serveri izmanto noklusējuma AMXX setinfo lauka nosaukumu, kas ir "_pw".
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users