Bet ne jau par to es gribēju rakstīt. Skola ir neizbēgami sākusies un tas gribot vai negribot arī ietekmē mūsu spēļu serverus gan apmeklētāju, gan popularitātes ziņā. Tātad, lai padarītu PUB serveri pievilcīgāku spēlētājiem, es biju iecerējis izveidot divus vai vairāk mapcycle, kuri dienas gaitā mainās. Tas būtu apmēram šādi:
24:00 (pusnakts) - 15:00 = nakts/dienas mapcycle. Tikai aim, fy vai citas mazās kartes.
15:00 - 19:00 = Pēc skolas mapcycle. Lielākoties mazas vai vidēji lielas kartes, nažu kartes, kāda populārāka lielā (dd2/aztec or whatever) karte.
19:00 - 24:00 = Vakara mapcycle. Visas kartes.
Pašlaik es nevaru pateikt, vai šo manu ieceri varēšu īstenot, bet es noteikti mēģināšu. Vēl es gribēju atgādināt, ka ir nepieciešamas interesantas, foršas vai vienkārši satriecošas kartes, kuras vēl nav serverī un lielākoties spēlētājiem patīk. Sakarā ar mapcycle ideju, gribu lūgt izteikt savus variantus, kādas kartes likt kādā mapcycle. Atgādinu, ka viena karte drīkst būt dažādos mapcycle un nextmap tiek izvēlēta ar balsošanas palīdzību.
Serverī esošās kartes:
awp_ccc
de_dustier
fy_dustworld
fy_fighter
fy_icepub
fy_ruins
fy_rusowrld
fy_snow
fy_terrarium
fy_waterarena
fy_woods