QUOTE ('''Inox0raBle''' @ ')
Gribēju tikai piebilst (un dabūt ++postus
), ja ir kādi ieteikumi attiecībā pret mapcycle, tad sakām. Šī ideja tika īstenota, lai piesaistītu spēlētājus serverim jebkurā diennakts stundā nevis tāpēc, ka man brīvajā laikā nav ko darīt un patīk īstenot šāda veida idejas. Līdz šim pārsvarā tika daudz kas realizēts no Imigranta ieteiktā, bet es neticu tam, ka vairs nevienam nav nekādu labu ideju.
Es pats neesmu nekāds rūdīts CS spēlētājs, serverī arī neesmu nedz viens no aktīvākajiem, nedz labākajiem spēlētājiem. Man ir grūti spriest par pareizu mapcycle izveidi..
Vispār laikam vajadzētu ieviest Main CS adminu grupu vai kaut ko tādu.
Es pats neesmu nekāds rūdīts CS spēlētājs, serverī arī neesmu nedz viens no aktīvākajiem, nedz labākajiem spēlētājiem. Man ir grūti spriest par pareizu mapcycle izveidi..
Vispār laikam vajadzētu ieviest Main CS adminu grupu vai kaut ko tādu.
Sakarā ar šo, domāju, ka vajadzētu izņemt lielās mapes no macikla ārā vispār - atstāt uz votes tikai de_dust2, de_inferno, de_nuke... Savukārt ielikt dienas mapciklā vel kādas mazās mapes kā piemēram de_dust2x2, kurš ir diezgan iecienīts spēlētāju vidū... Pašlaik uz sitiena nevaru iedomāties vel kādas mapes, bet noteikti vel kādu varu ieteikt... Kā jau teicu ,dienas mapciklā ir par agru likt lielās kartes, jo adminu arī nav tik daudz, ka viņi vienmēr ,kad nav cilvēku un ir liela mape varētu ienākt nomainīt mapi...
atvainojos par kļūdam, jo rakstiju ļoti ātri...
p.s Mazliet nesapratu par tavu ideju ''''''''Main CS adminu grupa''''''''
This post has been edited by dust mite: 07 September 2009 - 10:51 PM
Sign In
Register
Help
This topic is locked

MultiQuote