UOC Forums: Problēmasar monitoru ! - UOC Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problēmasar monitoru !

#1 User is offline   Semirs Garkrans Icon

• Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Chat with me

Posted 03 January 2012 - 10:40 AM

Labrīt ! Tātad esmu ieradies pēc palīdzības ar manu monitoru . Viss itkā ir pieslēgts pie strāvas , viss strādā , bet kad monitoru mēģinu ieslēgt , sākas cirks ! Lieta ir tāda , ka kad monitoru es ieslēdzu , ekrāns ir melns ! Un kas man ir jādara ir jāspaida monitora on/off poga visulaiku ! Monitors itkā nomirgo balts 2 reizes starp reizēm kādu 2 sekunžu periods ir ! Un pēc kādām 9 minūtēm ieslēdzās displejs , bet ar laiku palielinājās slēgšanas laiks un tagad ir vnk neiespējami :D Dators ir jauns itkā , bet problēmu nebija ! Dažas reizes pamainīju starp videokarti un integrēto ( kādas 3 reizes , ja nemaldos ) un pēc laika sākās anomālijas . Ieliku jaunu videokarti , bet tas tāpat neko nemainija . Un vēl kas tā izkatās , ka nav datora vaina , jo ja dators nav pieslēgts klāt tad tāpat spaidot monitoram pogu neuzrādas tas , kam tur jābūt ! Esmu izdomājis iet uz Latgalīti pirkt jaunu barokli vai strāvas pārnēsātaju vai kas tas ir ( bilde šeit Posted Image ) Man tāds līdzīgs , tātad vai vaina varētu būt šajā perēklī , vai kautkur citur ?

This post has been edited by Semirs Garkrans: 03 January 2012 - 10:44 AM

0

#2 User is offline   Wuu Icon

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin

Posted 03 January 2012 - 12:43 PM

Kondensators monitoram beigts, man bija pilnīgi tāpat, ar laiku vispār vairs neslēgsies aizmugures apgaismojums. Jo cik saprotu, ja labi ieskatās ikonas var saredzēt, tik apgaismojums neslēdzas iekšā?
Twitteris: @LielaisWuu
0

#3 User is offline   Semirs Garkrans Icon

• Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Chat with me

Posted 03 January 2012 - 03:06 PM

Tur ir tā , ka pēc laika kurš palielinās līdz bezgalībaislēdzot iekšā ārā monitoru . Displejs pēkšņi ieslēdzas parāda monitora firmas logo un viss ir normāli . Bet ja izslēdz un atstāj kādu laiku izslēgtu , būs ilgāk jāslēpj iekšā .Apgaismojums strādā . Viņš tikai kad slēdzu iekšā ārā 2 reizes nomirgo un neparāda ne logo monitora firmas , ne displeju .
0

#4 User is offline   Wuu Icon

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin

Posted 03 January 2012 - 03:18 PM

Skaidrs, izklausās tik un tā pēc kondensatoru vainas. Nes tik pie meistara, adapteris nebūs pie vainas.
Twitteris: @LielaisWuu
0

#5 User is offline   Semirs Garkrans Icon

• Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Chat with me

Posted 03 January 2012 - 05:54 PM

Itkā jau aiznesu šodien , redzēsim , ko rīt teiks ! Paldies tev Wuu par informāciju :)Nebija ideju , ka tas varētu būt Kondensatora vaina
0

#6 User is offline   Tarpins Icon

• Savējais
  • Icon
  • Chat with me

Posted 03 January 2012 - 07:33 PM

intresants ac pievads prieks monitora :blink: ( vismaz neesu redzejis tadu pierasts pie resnajiem vadiem :D kads modelis monitoram ?
"Honestly every episode of MTV cribs tells me there's absolutely no reason artists/movie stars need more money. I don't want to download a song and know that any part of my 99 cents is going to fund some rapper in his quest to put 36 inch rims on his solid gold Lamborghini" Torrents 4 ever!!!
---------------------
MAXCUBE Armoris 6010, AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (Cooler:Scythe Big Shuriken 2), 3.0 GHz, 4.0 GB Ram, GeForce GTS 450 1GB, Windows 7 64 bit. :)
Black berry Owner!
0

#7 User is offline   Semirs Garkrans Icon

• Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Chat with me

Posted 03 January 2012 - 10:56 PM

View PostTarpins, on 03 January 2012 - 07:33 PM, said:

intresants ac pievads prieks monitora :blink: ( vismaz neesu redzejis tadu pierasts pie resnajiem vadiem :D kads modelis monitoram ?

No galvas neatceros īsti riktīgi , bet ja nemaldos , tad Scaleoview T17-2 . Un tas ir monitora baroklis ! citiem ir iebūvēts iekšā monitorā , man nāca līdzi nelaimīgs klucis ! :/
0

#8 User is offline   Tarpins Icon

• Savējais
  • Icon
  • Chat with me

Posted 04 January 2012 - 04:18 PM

View PostSemirs Garkrans, on 03 January 2012 - 10:56 PM, said:

No galvas neatceros īsti riktīgi , bet ja nemaldos , tad Scaleoview T17-2 . Un tas ir monitora baroklis ! citiem ir iebūvēts iekšā monitorā , man nāca līdzi nelaimīgs klucis ! :/

izskatas baiga aizvesture :lol: nebij izdevigak panemt pa letam naudam kko jaunaku ? :huh:
"Honestly every episode of MTV cribs tells me there's absolutely no reason artists/movie stars need more money. I don't want to download a song and know that any part of my 99 cents is going to fund some rapper in his quest to put 36 inch rims on his solid gold Lamborghini" Torrents 4 ever!!!
---------------------
MAXCUBE Armoris 6010, AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (Cooler:Scythe Big Shuriken 2), 3.0 GHz, 4.0 GB Ram, GeForce GTS 450 1GB, Windows 7 64 bit. :)
Black berry Owner!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users