UOC Forums: Nevaru zvanīt (gandrīz). - UOC Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nevaru zvanīt (gandrīz).

#1 User is offline   dusmuvecis333 Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 330
  • Joined: 02-April 13

Posted 15 May 2013 - 06:36 PM

Es caur telefonu nevaru pazvanīt.
Ik reizi,kad zvanu,viņš saka ka ''Zvans ir beidzies''.
Tas ir uz Xperia Mini Pro.
Dažreiz var veikt zvanus,kā arī saņemt var.

Esmu licis Cyanogenmod,ar kuru joprojām darbojos,varbūt tapēc vaina.

Bet negribu likt atpakaļ,jo rootot X Mini Pro ir grūti.

Kāds var palīdzēt?

kredīts ir.
Mans PC: Asus R9 280 DirectCU II/AMD APU A8-6500 X4/8GB RAM DDR3/Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB
0

#2 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 15 May 2013 - 07:04 PM

Sry, par oftopiku, bet -
- kur tolks likt visāduS mōōōdus?
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#3 User is offline   Semirs Garkrans Icon

  • Ghost of dead Shakespeare
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 798
  • Joined: 28-February 11
  • Chat with me

Posted 15 May 2013 - 07:14 PM

Jā, tas visticamāk ir Cyanogenmod, pirms liki vajadzēja citu pieredzi pastīties uz tiešā telefona modeļa, jo bieži šādas lietas notiek.

Raimond, elementāri. Priekš vecākiem telefoniem mēdz arī neizlaist ārā jaunākos OS un to atjauninājumus, piemēram, man ir LG Optimus Hub ar 2.3.2 android vai kaut kur ap to skaitli, bet es nevaru oficiāli uzlikt jauno Jelly bean vai kaut cik svaigāku ICS, tādēļ man nākas izmantot cyanagenmod un visādus tādus pričendāļus.
-1

#4 User is offline   dusmuvecis333 Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 330
  • Joined: 02-April 13

Posted 15 May 2013 - 07:26 PM

View PostSemirs Garkrans, on 15 May 2013 - 07:14 PM, said:

Jā, tas visticamāk ir Cyanogenmod, pirms liki vajadzēja citu pieredzi pastīties uz tiešā telefona modeļa, jo bieži šādas lietas notiek.

Raimond, elementāri. Priekš vecākiem telefoniem mēdz arī neizlaist ārā jaunākos OS un to atjauninājumus, piemēram, man ir LG Optimus Hub ar 2.3.2 android vai kaut kur ap to skaitli, bet es nevaru oficiāli uzlikt jauno Jelly bean vai kaut cik svaigāku ICS, tādēļ man nākas izmantot cyanagenmod un visādus tādus pričendāļus.

Es paņēmu tieši uz manu telefonu.
Ja mēģina 10 reizes,pazvanīt var...
Mans PC: Asus R9 280 DirectCU II/AMD APU A8-6500 X4/8GB RAM DDR3/Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB
0

#5 User is offline   Wicdz Icon

  • Redaktors
  • Icon
  • Group: Redaktors
  • Posts: 1174
  • Joined: 29-July 09
  • Gender:Not Telling

Posted 15 May 2013 - 08:54 PM

Man pašam ir X10 Mini Pro (pirmā versija, vēl bez touch paneļa pogām) un varu godīgi teikt, ka operētai sistēma, kas nāk ar viņu, ir sapista pēc velna. Sākuma to neievēroju, bet pēc laika - panelīši sāk lēkāt, baterija mistiski izlādēties pa dažām minūtēm, nevar pacelt ienākošos zvanus un nedod dievs, ja ārā ir mazāk par -10°C. Riktīgs sūds, bet manām vajadzībām pietiek, tās būtu, kaut kam piezvanīt.

View PostSemirs Garkrans, on 15 May 2013 - 08:14 PM, said:

Raimond, elementāri. Priekš vecākiem telefoniem mēdz arī neizlaist ārā jaunākos OS un to atjauninājumus, piemēram, man ir LG Optimus Hub ar 2.3.2 android vai kaut kur ap to skaitli, bet es nevaru oficiāli uzlikt jauno Jelly bean vai kaut cik svaigāku ICS, tādēļ man nākas izmantot cyanagenmod un visādus tādus pričendāļus.

Plus vēl, šim (nezinu, kā citiem) ir 20mb liels .apk failu limits, tādējādi nevar iemest nekādas dižās aplikācijas un spēles, tāpēc nākas modificēt.
0

#6 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 16 May 2013 - 05:10 AM

Piedošan', vai ir jēga mōdōties, ja var sekot čupa ar problēmām?
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#7 User is offline   dusmuvecis333 Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 330
  • Joined: 02-April 13

Posted 16 May 2013 - 12:53 PM

problēma salabota.

@NoSwear09

X10 ir sūdīgāki nekā parastās versijas,X X10 Mini Pro ir 600MHz procesors,bet X Mini Pro ir 1GHz procesors.
Mans PC: Asus R9 280 DirectCU II/AMD APU A8-6500 X4/8GB RAM DDR3/Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB
0

#8 User is offline   Semirs Garkrans Icon

  • Ghost of dead Shakespeare
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 798
  • Joined: 28-February 11
  • Chat with me

Posted 16 May 2013 - 03:07 PM

View PostRaimondsM, on 16 May 2013 - 05:10 AM, said:

Piedošan', vai ir jēga mōdōties, ja var sekot čupa ar problēmām?


Nē, tur tā lieta, ka visur arī tiek piebilsts ''Do at your own risk''.
Neko īpašu nevar sagaidīt, bet var paveikties atrast labu modu un tad viss būtu labāk, nekā ar iepriekšējo OS pirms modošanas, bet ar šo telefonu laikam tā nesanāks...
-1

#9 User is offline   taurenis Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 393
  • Joined: 23-July 09
  • Gender:Male

Posted 17 May 2013 - 09:42 AM

View PostRaimondsM, on 16 May 2013 - 07:10 AM, said:

Piedošan', vai ir jēga mōdōties, ja var sekot čupa ar problēmām?

Ir.
Itsevišķi ņemot vērā ar kādām preinstalētām h**ņām nāk čupa telefonu. Piemēram, kad es pirms gadiem tiku pie sava optimus 2x, bačene nosēdās pēc 3 - 4h, neko nedarot, vnk stand-by`ā. Arī jaunajiem telefoniem ar defaultiem softiem ir problēmas.
0

#10 User is offline   dusmuvecis333 Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 330
  • Joined: 02-April 13

Posted 17 May 2013 - 12:57 PM

View Posttaurenis, on 17 May 2013 - 09:42 AM, said:

Ir.
Itsevišķi ņemot vērā ar kādām preinstalētām h**ņām nāk čupa telefonu. Piemēram, kad es pirms gadiem tiku pie sava optimus 2x, bačene nosēdās pēc 3 - 4h, neko nedarot, vnk stand-by`ā. Arī jaunajiem telefoniem ar defaultiem softiem ir problēmas.

Man nāca ar kkādu job*nu e-pastu,AV,kkādu konektoru,un PlayNow(nesaprotu tā jēgu).Bet,kad uzliku CM10,tas viss pazuda.
Mans PC: Asus R9 280 DirectCU II/AMD APU A8-6500 X4/8GB RAM DDR3/Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users