UOC Forums: palidziba! - UOC Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

palidziba!

#1 User is offline   2nix8y Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 71
  • Joined: 24-October 09

Posted 03 November 2009 - 11:40 PM

Tatad.. man pazinai.. noplisa cs
Kr4 ir taada problema iet iekshaa.. CS un paliek melns ekraans un uzrakstis Out of range Kaads zin kas pa lietu sad.gif
meiginajam parinstelet cs bet vienalga.. sad.gif Varbuut kads zin kas pa vainu sad.gif


This post has been edited by 2nix8y: 03 November 2009 - 11:44 PM

0

#2 User is offline   n0rmenS Icon

  • Savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 100
  • Joined: 25-October 09
  • Gender:Male
  • Location:Jēkabpils

Posted 04 November 2009 - 12:09 PM

CS ir vienīgā spēle kurai rādās šitāda fiška? Izskatās ka tā ir PC vaina, jo apakšā rakstīts ASUS... mellow.gif CSam parasti mēdz izmest uz ekrāna to erroru nevis šitādu štelli.
0

#3 User is offline   direktors Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 234
  • Joined: 12-October 09
  • Gender:Male
  • Location:Liepāja

Posted 04 November 2009 - 05:29 PM

monitors neatbalsta tādu izšķirtspēju, laikam
1

#4 User is offline   n0rmenS Icon

  • Savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 100
  • Joined: 25-October 09
  • Gender:Male
  • Location:Jēkabpils

Posted 04 November 2009 - 05:42 PM

QUOTE (direktors @ Nov 4 2009, 05:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
monitors neatbalsta tādu izšķirtspēju, laikam


njāā.. Pastāv tāds variants. rolleyes.gif Draugam ar CS:S līdzīga problēma bija... Viņam monitors par maz hercus atbalstīja un katru reizi atverot spēli, vienkārši izslēdzās monitors.

Pasaki, lai šis pamēģina aizņemties no kāda monitoru biggrin.gif

This post has been edited by n0rmenS: 04 November 2009 - 05:43 PM

0

#5 User is offline   Imigrants Icon

  • Rakstāmmašīna
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: V.I.P
  • Posts: 1346
  • Joined: 22-July 09
  • Gender:Male
  • Location:Dobele, Rīga

Posted 04 November 2009 - 05:51 PM

Topiks, pārvietots uz sadaļu "Problēmas un risinajumi"!
0

#6 User is offline   2nix8y Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 71
  • Joined: 24-October 09

Posted 04 November 2009 - 08:34 PM

NU nez bet.. sakuma tad vinam cs gaja kadu gadu ar shito monitoru.. a tgt nejiet ohmy.gif peekshni saak nejiet ohmy.gif
0

#7 User is offline   n0rmenS Icon

  • Savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 100
  • Joined: 25-October 09
  • Gender:Male
  • Location:Jēkabpils

Posted 04 November 2009 - 08:47 PM

QUOTE (2nix8y @ Nov 4 2009, 08:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
NU nez bet.. sakuma tad vinam cs gaja kadu gadu ar shito monitoru.. a tgt nejiet ohmy.gif peekshni saak nejiet ohmy.gif

nu varbūt viņš pašā CSā uzstādīja tādu izšķirtspēju kādu neatbalsta monitors? Vai arī viņš kaut kur control panelī kko ir saregulējis ne tā kā vajag... Aj, saki lai šis pārinstallē Windowsu biggrin.gif
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users