UOC Forums: Help! - UOC Forums

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Help!

#1 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 09:36 PM

Sveiki! Baigi nopietnā problēma,kas mani neliek mieru.
Nopirku jaunu procesoru AMD FX-6300 , Barošanās bloku Corsair VS550 , Mātesplati Asus M5A97 LE R2.0. Pārējo izvilku no vecā datora,Rams Kingston HyperX 4GB ,Video karte NVIDIA GT440 un cietais disks Western Digital 500gb.Visu saliekot kopā un palaižot uz ekrāna parādijās,ka nav sināla.Mocijos visādi mainot detaļas nekas nemainijās,aizvedu uz remontu,lai noskaidrotu vainu un pateica,ka ir mātesplate beigta.Saņēmu jaunu mātesplati Gigabyte GA-970A-DS3P un tieši tā pati problēma.Skatijos visādus youtube video,nekas nelīdzēja,nezinu ko darīt.Ieslēdzot iekšā viss smuki griežas un nav "beep" signāla.Bija nolocijušies procesora stariņi,atlocīju un nekas nemainijās.Tuvākajā laikā iedošu draugam,lai pārbauda procesoru.
Tagad esmu dusmīgs,ka paņēmu AMD procesoru un nepaklausīju cilvēku,kas teica lai ņemu intel.

This post has been edited by lastafamas: 29 August 2014 - 09:46 PM

0

#2 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 09:44 PM

Viss pareizi sasprausts?
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#3 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 09:47 PM

View Postshadow118, on 29 August 2014 - 09:44 PM, said:

Viss pareizi sasprausts?

Itkā viss ir pareizi sasprausts,jo viss slēdzot iekšā darbojas,bet uz ekrāna rāda nav signāla.
0

#4 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 09:48 PM

Monis nav nejauši pie mātenes piesprausts?
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#5 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 09:50 PM

View Postshadow118, on 29 August 2014 - 09:48 PM, said:

Monis nav nejauši pie mātenes piesprausts?

Mātesplatei nav iebūvētā video karte,tapēc vienīgā vieta kur iespraust ir videokartē.

This post has been edited by lastafamas: 29 August 2014 - 09:50 PM

0

#6 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 10:01 PM

View Postlastafamas, on 29 August 2014 - 10:36 PM, said:

Bija nolocijušies procesora stariņi,atlocīju un nekas nemainijās.

Šitas neizklausās labi
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#7 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 10:03 PM

View Postshadow118, on 29 August 2014 - 10:01 PM, said:

Šitas neizklausās labi

Nezinu kapēc,bet amd procesors neturas iekša tajā slotā un krīt ārā,tu itkā aiztaisi ciet,bet tajā pasā laikā vari ar rokām viņu vnk izņemt ārā,bet intel procesors turās iekšā kā vajag,nezinu vai tā vajag būt,neesmu lietojis amd iepriekš.

This post has been edited by lastafamas: 29 August 2014 - 10:03 PM

0

#8 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 10:09 PM

View Postlastafamas, on 29 August 2014 - 11:03 PM, said:

Nezinu kapēc,bet amd procesors neturas iekša tajā slotā un krīt ārā,tu itkā aiztaisi ciet,bet tajā pasā laikā vari ar rokām viņu vnk izņemt ārā,bet intel procesors turās iekšā kā vajag,nezinu vai tā vajag būt,neesmu lietojis amd iepriekš.

Njā, man ar tik intel ir bijuši. Zinu tik to, ka AMD tie stariņi ir uz proča, a Intelim uz mātenes.
Man gan liekas, ka viņam tik un tā būtu stingri jāturās, pēc tam, kad tas stiprinājums ir aiztaisīts
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#9 User is offline   RaquR Icon

  • Pastāvīgs lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 134
  • Joined: 29-March 13
  • Gender:Male
  • Location:Cēsis
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 10:10 PM

Ja man tā notiek izņemu bateriju ,bet ja velprojām dat shit tad man ir tādas lejā stūrī tādas kā dakšiņas kuras pārlieku un man viss aiziet.. :D
0

#10 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 10:11 PM

View PostRaquR, on 29 August 2014 - 10:10 PM, said:

Ja man tā notiek izņemu bateriju ,bet ja velprojām dat shit tad man ir tādas lejā stūrī tādas kā dakšiņas kuras pārlieku un man viss aiziet.. :D/>

Uz iepriekšējās mātesplates arī biju izņēmis bateriju,bet nekas nemainijās.
0

#11 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 29 August 2014 - 10:47 PM

Kādā veidā procesoram tos ''stariņus'' nolocīji? Un nē, nekam nevajadzētu krist ārā. Man izklausās, ka pats tur esi ko sačakarējis, bet vaino AMD..Es gan neesmu lietojis FX sērijas pročus, taču manu Athalonu dabūt arā ir pat čakars-stingri turās iekšā. :D
0

#12 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 29 August 2014 - 11:10 PM

View PostWreck, on 29 August 2014 - 10:47 PM, said:

Kādā veidā procesoram tos ''stariņus'' nolocīji? Un nē, nekam nevajadzētu krist ārā. Man izklausās, ka pats tur esi ko sačakarējis, bet vaino AMD..Es gan neesmu lietojis FX sērijas pročus, taču manu Athalonu dabūt arā ir pat čakars-stingri turās iekšā. :D/>/>/>/>

Skatijos instrukciju un instrukcija bija pārāk stulba :D/>/>/> Sākuma parādīts kā jāliek vecāka modeļa procis,velāk cita un tad atkal cits.Pirmo apskatijos ieliku un mēģīnāju uzlikt virsū dzesi,nelīda noņēmu un paskatijos vēlreiz,sapratu ka nepareizi esmu uzlicis un stariņi nolocijās,jo amd ir vietas kurās nav stariņu un uz mātesplates kvadrātiņi,tie kvadrātiņi nolocīja.Labi ka ir garantija,ja būs vainīgs procis mainīšu garantijā.Un viņš neturās iekšā nezinu kapēc,meģīnāju tākā iespiest,bet tik un tā aiztaisot ciet var izņemot ārā bez nekādas piepūles,uzliekot dzesi un noņemot to,viņš pielīp pie tās.Ceru šīs nedēļas beigās no drauga uzzināt atbildi,jo viņam arī ir amd un varēs notestēt.

This post has been edited by lastafamas: 29 August 2014 - 11:13 PM

0

#13 User is offline   Riča Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 328
  • Joined: 20-April 13
  • Gender:Male

Posted 30 August 2014 - 01:37 AM

Tā nevajadzetu būt mans FX-8320 turas iekšā ļoti stingri un man ir Asus M5 A97 LE R2.0 plate un tas procis tur ir reāli stingri tu pat varētu aiz CPU pacelt visu plati gaisā un viņš pat nepakustētos.

This post has been edited by Life.of.Gaming: 30 August 2014 - 01:45 AM

0

#14 User is offline   BlackBeeLV Icon

  • Lasu noteikumus
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 4
  • Joined: 06-February 13
  • Gender:Male
  • Chat with me

Posted 30 August 2014 - 03:04 AM

Varbūt mātesplate brāķis ja jau neturas iekšā.Paskaties vai kas mainās ja vienkārši aiztaisi fiksatoru,vai vispār kaut kas kustas(tas arī atkarīgs kāda veidi fiksators). Man arī izklausās ka neesi īpaši pieredzējis pats likt iekšā detaļas, varbūt tiešām kaut ko esi sabojājis.Un diez vai ka garantijā viņiem patiks ka tie "stariņi" ir bijuši nolocīti.

This post has been edited by BlackBeeLV: 30 August 2014 - 03:05 AM

1

#15 User is offline   Riča Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 328
  • Joined: 20-April 13
  • Gender:Male

Posted 30 August 2014 - 06:36 AM

A tev CPU nebija šādi caurumiņi jo tur nekam nav jānolocās.

This post has been edited by Life.of.Gaming: 30 August 2014 - 06:37 AM

0

#16 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 30 August 2014 - 08:49 AM

View Postlastafamas, on 30 August 2014 - 12:10 AM, said:

Labi ka ir garantija,ja būs vainīgs procis mainīšu garantijā.Un viņš neturās iekšā nezinu kapēc,meģīnāju tākā iespiest,bet tik un tā aiztaisot ciet var izņemot ārā bez nekādas piepūles,uzliekot dzesi un noņemot to,viņš pielīp pie tās.

Šajā gadijumā diez vai garantija kaut ko dos
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#17 User is offline   RaquR Icon

  • Pastāvīgs lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 134
  • Joined: 29-March 13
  • Gender:Male
  • Location:Cēsis
  • Chat with me

Posted 30 August 2014 - 09:15 AM

Sry ,bet 87% ,ka tu neesi pareizi ielicis, neesi pispiedis kā vajag nobijies ,ka salauzīsi. :D
0

#18 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 30 August 2014 - 09:49 AM

View PostBlackBeeLV, on 30 August 2014 - 03:04 AM, said:

Varbūt mātesplate brāķis ja jau neturas iekšā.Paskaties vai kas mainās ja vienkārši aiztaisi fiksatoru,vai vispār kaut kas kustas(tas arī atkarīgs kāda veidi fiksators). Man arī izklausās ka neesi īpaši pieredzējis pats likt iekšā detaļas, varbūt tiešām kaut ko esi sabojājis.Un diez vai ka garantijā viņiem patiks ka tie "stariņi" ir bijuši nolocīti.

Neesmu vnk licis amd procesorus,vienmēr it bijuši intel un nekad nav bijušas problēmas izjaucot un to saliekot kopā.Pirmo reizi nopirku amd un uzreiz problēma.Es jau garantijā netiektu,ka es nolocīju stariņus,bet gan vnk ka procesors nestrāda un man vajag jaunu.

View PostLife.of.Gaming, on 30 August 2014 - 06:36 AM, said:

A tev CPU nebija šādi caurumiņi jo tur nekam nav jānolocās.

Tieši dēļ tām vietām arī nolocijās,jo ja tu ieliec nepareizi,tad tās tukšās vietas uz mātesplates atrodas citur un dēļ tā nolocās.

View Postshadow118, on 30 August 2014 - 08:49 AM, said:

Šajā gadijumā diez vai garantija kaut ko dos

Garantijā pateikšu procesors nestrādā,tur īpaši neskatās,jo no ražotāja dabū jaunu.

View PostRaquR, on 30 August 2014 - 09:15 AM, said:

Sry ,bet 87% ,ka tu neesi pareizi ielicis, neesi pispiedis kā vajag nobijies ,ka salauzīsi. :D/>

Nezinu jau cik stipri jāspiež,paprovēšu vēlreiz iespiest iekšā un paskatīties vai turās,jo intel ieliec un aiztaisi ciet nekas cits nav jādara.
0

#19 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 30 August 2014 - 10:11 AM

jajau ar jauno plati ir tas pats ,tas nozime ka vaina nav mobo.

procis ir vieglitinam jaiemet soketa,bez nekada spēka,un tad vieglitinam vari vino meginat pakustinat lai parliecinatos ka vins ir ielikts pareizi!
Tad vienkarsi aizķeksē to kaju ciet.

Tu vinu vispar uz pareizo pusi esi ielicis,lai nu ka izklausas ka esi sapisis proci,jo ja esi ielicis vinu ieksa un aizķeksejis kaju ciet vinam vispar nevajadzetu kusteties,un taka tev viņš krit ara nozime ka nepareizi ieliki vai neta ieliki.ja vel uzmeti cpu cooleri pa virsu dorsvien salociji cpu visus zarus :D/>/>

P.S
Ar mobo nakt instrukcija ka pareizi ieinstalet CPU!
3:20

This post has been edited by Finn: 30 August 2014 - 10:18 AM

0

#20 User is offline   lastafamas Icon

  • Super-Lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 221
  • Joined: 20-May 13
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 30 August 2014 - 10:58 AM

Tiko ieliku pa jaunu un izrādās jāspiež stipri iekšā,tagad itkā turas labi,vajag izjaukt šito datoru ārā un tad padošu ziņu.
0

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users