UOC Forums: Jauns dzelzis un jauna problēma. - UOC Forums

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Jauns dzelzis un jauna problēma.

#1 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 14 November 2014 - 08:57 PM

Sakarā ar dusmu, nesavaldību, untumu un mārketinga iespaidā, iepirku jaunu dzelzi, proti -
Gigabyte GTX980 G1

Posted Image

Protams, kā jau ierasts ar mani notiek visādes nelaimes... :D
Pie slodzes, PSU (Xilence 800W) drausmīgi sāk čīkstēt, čarkstēt un visādi citādi radīt nedabisku troksni, acīmredzot, nopirkts, ēm, lūznis. <_<

Par spīti visam, sporta pēc, uzbliezu drusku benčmārkus (GTX770 un GTX980).
Nezinu, cik viņi objektīvi dēļ PSU, kurš, kā augstāk minēju, baigi lamājas, turklāt rezultāti ir kaut kādi maigi sakot, dīvaini (vāji). :unsure:

- FurMark
Posted Image

- Heaven Benchmark
Posted Image

- Batman: Origins
Posted Image

- Dirt3
Posted Image

- F1 2013
Posted Image

- Mafia2
Posted Image

- Metro 2033
Posted Image

- AC: Black Flag (skrējiens Kingston pilsētā no Torņa līdz Laivai)
Izmantoju Fraps piedāvāto Fps benčmārku
Posted Image
Posted Image
_________________________________________________________

Tā kā neredzu citu iemeslu kā PSU dir$anos pie tik švakiem rezultātiem, momentā vajag jaunu barokli.
Lūdzu, PSU ieteikumus.

Pateicos.
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#2 User is offline   ek123 Icon

  • Heiteris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 288
  • Joined: 14-May 12
  • Gender:Not Telling
  • Location:Peru

Posted 14 November 2014 - 09:31 PM

:lol:/> njaa...
Varu ieteikt Fortron FSP Gold series, pasam lietosanaa ir, nekadas problemas.
Uzmetu aci uz benchiem, baigi stipraka 980 par 770 neliekas, varbut 5-10% tad ari attiecigi neredzu vainu, varbut gaidi driverus.
Xilence ir vispar drausmigi PSU, ja nemaldos Vacu rebrandoti kiniesi. Protams visu musdienas taisa Kina, bet tomer...

This post has been edited by ek123: 14 November 2014 - 09:43 PM

[URL=http://psnprofiles.com/ender6nain][IMG]http://card.psnprofiles.com/1/ender6nain.png[/IMG][/URL]
-2

#3 User is offline   Wuu Icon

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Posts: 1818
  • Joined: 19-July 09
  • Gender:Male

Posted 14 November 2014 - 10:05 PM

Sorry, bet ja baroklis būtu par vārgu, tev kompis slēgtos ārā. Kāds tev procesors?
p.s. Es tevi brīdināju ka no upgreida jēga nebūs... Xsilence ir lētā gala karalis!

p.s.s Ja tu nopirksi jaunu barokli, nekas tik un tā nemainīsies!

p.s.s GTX 980 ir par 20% jaudīgāka par GTX 770, kas tavos rezultātos skaidri redzams.
3

#4 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 14 November 2014 - 11:56 PM

Psu tikai un vienigi corsair ,fractal designe vai vai seasonic!
Cpu overklokosana varetu palidzet,ja vispar vinu var oc.

Pats lietoju xfx 280x(1100/1600) ar corsair cx600 un iet bez problemam.z(itka rekomende ka vajagot 750w barokli)

P.S ta video karte vairak ir domata 1440p vai 4k gaimingam. 1080p starpiba bus loti maza + pienemu ka cpu diezgan bottleneko del zemes frekvences.

P.SS
Noperkot kkadu i7 4770k overklokojot vinu uz 4 ghz un overklokojot esoso 770 ,butu daudz lielaka jegam ja spele speles 1080p.
vai ari man vnk skauž :D

This post has been edited by Finn: 15 November 2014 - 12:06 AM

0

#5 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 15 November 2014 - 06:02 AM

Njaa... Izskataas, ka kaut kas tomeer nav kaartiibaa ar Taviem rezultaatiem. Te tests ar manu video karti, kas ir taada pati kaa Tev:

Posted Image

Posted Image

Uzliec http://store.steampo...com/app/237370/ Demo versiju (aatraakais variants), kur iesleedz OSD ar kuru vari monitoreet testa laikaa kas notiek ar cpu noslodzi, temperatuuraam utt. Varbuut tomeer nav vaina baroklii,bet ja nu tomeer, tad pats iesaku njemt Corsair. Vajadzeetu pietikt ar RM650, kas ir ljoti labs baroklis shaadai sisteemai. Ja veelaak veel gribeesi apgreidoties (SLI setapam), tad pietiks ar atliektiem galiem! :)

This post has been edited by bandiits: 15 November 2014 - 07:47 AM

0

#6 User is offline   Wuu Icon

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Posts: 1818
  • Joined: 19-July 09
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 09:33 AM

Pēc manām domām tā ir procesora vaina. Tai pašā laikā furmārkā, man ir tikai 14 fps. Posted Image
0

#7 User is offline   Krekeriits Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 480
  • Joined: 07-February 11
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Interests:Tu!

Posted 15 November 2014 - 09:47 AM

Ja ir labs dzesētājs, vari pamēģināt Overclock'ot. Manam i7 3.4-4GHz ir diezgan liela atšķirība.
1

#8 User is offline   Bender Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 334
  • Joined: 12-August 12
  • Gender:Male
  • Location:Dobele

Posted 15 November 2014 - 10:07 AM

Diez gan bezjēdzīgs un padārgs upgrade.
0

#9 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 15 November 2014 - 11:01 AM

PCIe 2+6pin vietā uzliku Molex->8Pin PCIe kabeļus un šķiet, ka čarkstoņa pazuda pie slodzes. :unsure:

Par CPU - vispār mani iepriekš tā kā brīdināja, ka būs pakaļā (ar noskatīto GPU).
Skatīšos ko varu iesākt ar CPU apgreidu. Skatos uz i7-3770 pusi.
Žēl, ka garās brīvdienas priekšā... :(
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#10 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 15 November 2014 - 11:38 AM

bandiits,
pabakstīju spēli (AC: Black Flag, ar pirmajā postā redzamajiem iestatījumiem) ~30 min ar PlayClaw:

GPU grādi ap 50
Atmiņa ap 1300 MB
Noslodze ap 50%

CPU grādi ap 60, taču no 4 kodoliem, slodzē (100%) tikai viens kodols, pārējie ap 30%, proti -
Core1 - 100%
Core2 - ~30%
Core3 - ~30%
Core4 - ~30%
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#11 User is offline   Krekeriits Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 480
  • Joined: 07-February 11
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Interests:Tu!

Posted 15 November 2014 - 11:46 AM

Šaubos vai Black Flag's māk izmantot daudz kodolus efektīvi. Nav kāds pazīstamais ar niknāku cpu, ar ko var patestēt?
0

#12 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 11:55 AM

View Postbandiits, on 15 November 2014 - 06:02 AM, said:

Njaa... Izskataas, ka kaut kas tomeer nav kaartiibaa ar Taviem rezultaatiem. Te tests ar manu video karti, kas ir taada pati kaa Tev:
Uzliec http://store.steampo...com/app/237370/ Demo versiju (aatraakais variants), kur iesleedz OSD ar kuru vari monitoreet testa laikaa kas notiek ar cpu noslodzi, temperatuuraam utt. Varbuut tomeer nav vaina baroklii,bet ja nu tomeer, tad pats iesaku njemt Corsair. Vajadzeetu pietikt ar RM650, kas ir ljoti labs baroklis shaadai sisteemai. Ja veelaak veel gribeesi apgreidoties (SLI setapam), tad pietiks ar atliektiem galiem! :)/>/>/>/>

jo tev ir cpu 4 ghz+ hyperthreading.
650W nepietiek divam gtx 980 ;ddddddd

This post has been edited by Finn: 15 November 2014 - 03:20 PM

0

#13 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 15 November 2014 - 12:08 PM

Crysis3 (augstākie iestatījumi, bla, bla, bla)

GPU grādi ap 60
Atmiņa ap 2100 MB
Noslodze ap 99%

CPU grādi ap 75
Core1 - ~50%
Core2 - ~60%
Core3 - ~60%
Core4 - ~60%
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#14 User is offline   FuckingbastardBoculs Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 29
  • Joined: 06-August 13
  • Gender:Male
  • Location:Latvia
  • Chat with me

Posted 15 November 2014 - 12:14 PM

Gaidi un ceri uz jaunākajiem draiveriem. :)
Tā, es vismaz domāju, karte nesen iznākusi.
Mans minka: Case:?; CPU: Intel E7400 2.80@ Stock; RAM: 3Gb 800 mhz; VGA: SPARKLE NVIDIA GT 430 1Gb 128-bit bandwith; HDD: SATA II Seagate 250 Gb; PSU: 350w ?.
0

#15 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 12:46 PM

A kas notiek ar AC Unity?
0

#16 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 15 November 2014 - 01:58 PM

View PostFinn, on 15 November 2014 - 09:55 AM, said:

jo tev ir cpu 4 ghz+ hyperthreading.
650W nepietiek divam gtx 980 ;ddddddd


Te nu gan tev nav taisniiba Finn. Nav vairs vecie laiki kad CPU un VGA rija lopiigus watus un vajadzeeja kilovatiigie PSU :) + ja ir vajadziiba varu uztaisiit shos divus testus ar diseiblotu HT un nolaistu frekvenci liidz 3.00 Ghz... :)

Posted Image

Posted Image

Avots: guru3d

Autoram: paprovee izsleegt core parking (Disable core parking ) un paveero vai ir manaamas kaadas izmainjas.

This post has been edited by bandiits: 15 November 2014 - 02:21 PM

0

#17 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 03:17 PM

View Postbandiits, on 15 November 2014 - 01:58 PM, said:


tiešam,nofeiloju.
likas ka karte ed tikpat cik apmeram 290x(250w) deļ ta ka uz kastes ir rakstits ''600W cooling system''
bet izradas ka tikai apmeram 165W :o.Tad jau vispar nesaprotu kapec tas sūda baroklis grabeja.ta jau ir ar tiem mesliem reklame kad ir 800w,bet reali 450w :D
0

#18 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 15 November 2014 - 03:25 PM

No kolēģa dabūju Corsair VS650 barokli.
Posted Image

Performanci lielāku nedabūju (bija gan man tāda slimīga cerība), taču toties pie slodzes viss kluss. :)
Dēļ stipri ierobežotā budžeta, vienīgais, kas man der ir i7-3770, lai arī smieklīgi, bet K modelis par dārgu. :unsure:
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#19 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 03:32 PM

RaimondsM, on 15 November 2014 - 03:25 PM, said:

pārdod i5 3330 un gtx 770.
jo tev vajag cpu ar K lai tu vari overklokot vismaz uz 4ghz un samazinat cpu bottleneku cik iespejams.
un tad tev bus tadi paši rezulatit kā bandiitam.

PS un corsair VS ari nav tas labakais baroklis, ja nemaldos vinam pat nav 80 certified un ir domats o

pārdod i5 3330 un gtx 770.
jo tev vajag cpu ar K lai tu vari overklokot vismaz uz 4ghz un samazinat cpu bottleneku cik iespejams.
un tad tev bus tadi paši rezulatit kā bandiitam.

PS un corsair VS ari nav tas labakais baroklis, ja nemaldos vinam pat nav 80 certified un ir domats offisiem.

This post has been edited by Finn: 15 November 2014 - 03:34 PM

0

#20 User is offline   epL. Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 61
  • Joined: 05-September 13
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 03:52 PM

Rekur rezultāti ar manu GTX 770 2gb.
Man ir Corsair Enthusiast TX650M baroklis.
Iespējams tev varētu būt kaut kas saistīts ar proci.

Posted Image

EDIT:Vēlāk OC mazliet proci, intereses pēc, un atkal pastīšos, ko viņš tur rādīs.

This post has been edited by epL.: 15 November 2014 - 04:22 PM

1

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users