UOC Forums: Jauns dzelzis un jauna problēma. - UOC Forums

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Jauns dzelzis un jauna problēma.

#21 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 04:15 PM

par 10 punktiem vairak neka wuu :o

Posted Image
0

#22 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 15 November 2014 - 04:19 PM

View PostRaimondsM, on 15 November 2014 - 01:25 PM, said:

No kolēģa dabūju Corsair VS650 barokli.
Posted Image

Performanci lielāku nedabūju (bija gan man tāda slimīga cerība), taču toties pie slodzes viss kluss. :)/>/>
Dēļ stipri ierobežotā budžeta, vienīgais, kas man der ir i7-3770, lai arī smieklīgi, bet K modelis par dārgu. :unsure:/>/>


Nomierinies. Ja reiz netaisies striimot, Tev core i7 tochna nav vajadziigs lai "apmierinaatu" savu G1! :)/> Klausi Finn un notirgo vecos dzelzhus, panjem i5 4690k un kaadu asus plati (piemeeram ASUS Z97 MAXIMUS VII RANGER). Nedaudz uzkloko un buus tev laime. :)/>

This post has been edited by bandiits: 15 November 2014 - 04:42 PM

1

#23 User is offline   Taigeris Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 57
  • Joined: 10-March 14
  • Chat with me

Posted 15 November 2014 - 04:46 PM

Ja gadījumā pārdod savu gtx 770, par cik esi gatavs atdot?
AMD For The Win!
0

#24 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 15 November 2014 - 05:18 PM

Opaa... redz kaadas diivainas lietas atklaajaas kad nometu cpu uz 3.00Ghz un atsleedz u HT:

Posted Image

Izskataas ka vaina ir kkur citur! she cpu benchmarku: My link un izbencho gan single core gan multi core katru vismaz 2x un iemet te augstaakos rezultaatus!

te testi no manis @3.00Ghz un bez HT:

Posted Image

Posted Image

This post has been edited by bandiits: 15 November 2014 - 05:30 PM

0

#25 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 05:29 PM

View Postbandiits, on 15 November 2014 - 05:18 PM, said:

Opaa... redz kaada diivainas lietas atklaajaas kad nometu cpu uz 3.00Ghz un atsleedz u HT:

tu caur softu vai biosu liki ? pec tam pc restarteji ?
0

#26 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 15 November 2014 - 05:36 PM

View PostFinn, on 15 November 2014 - 03:29 PM, said:

tu caur softu vai biosu liki ? pec tam pc restarteji ?


Caur bios! Caur softu taa jau nav klokoshana, bet aakstiishanaas... :D
0

#27 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 05:50 PM

View Postbandiits, on 15 November 2014 - 05:36 PM, said:

Caur bios! Caur softu taa jau nav klokoshana, bet aakstiishanaas... :D/>

varbut matesplates pcie slot mistiski strada 4x atruma :D
jo nevar but ka tev ar 3ghz bez ht ir tie pasi 1700 a vinam 860.
0

#28 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 15 November 2014 - 06:03 PM

View PostFinn, on 15 November 2014 - 03:50 PM, said:

varbut matesplates pcie slot mistiski strada 4x atruma :D
jo nevar but ka tev ar 3ghz bez ht ir tie pasi 1700 a vinam 860.


Jaa, ja tomeer rezultaats ieksh fritz sakritiis ar manu (+- 6% robezhaas), tad vaina ir maatessplatee 99%! Peedeejo procentu lieku uz to ka VGA ir braakjis! :) RaimondsM, kas tev par pamatplati? Plates bios ir up to date!? Tas ari vareetu buut probleemas radiitaajs. Veel jau ir variants, ka kaads maino uz tavas jaunaas kartes bitkoinus.... man nesen taads joks bija. Task manager paraadiijaas process ar nosaukumu steam.exe,kursh atrodas user mapee, kas noeeda manu cpu pa 12% un gpu noslodze bija ap 80%! Tavaa gadiijumaa cpu slodzei vajadzeetu buut ap 25%, ja ir shii zaraza pielipusi! :D

This post has been edited by bandiits: 15 November 2014 - 06:13 PM

0

#29 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 15 November 2014 - 06:16 PM

View Postbandiits, on 15 November 2014 - 06:03 PM, said:

Jaa, ja tomeer rezultaats ieksh fritz sakritiis ar manu (+- 6% robezhaas), tad vaina ir maatessplatee 99%! Peedeejo procentu lieku uz to ka VGA ir braakjis! :)/> RaimondsM, kas tev par pamatplati? Plates bios ir up to date!? Tas ari vareetu buut probleemas radiitaajs. Veel jau ir variants, ka kaads maino uz tavas jaunaas kartes bitkoinus.... man nesen taads joks bija. Task manager paraadiijaas process ar nosaukumu steam.exe,kursh atrodas user mapee, kas noeeda manu cpu pa 12% un gpu noslodze bija ap 80%! Tavaa gadiijumaa cpu slodzei vajadzeetu buut ap 25%, ja ir shii zaraza pielipusi! :D/>

gtx 770 - 768 skors ari ir pa mazu ,vajadzeja but vismaz 1000.

citiem neta.
i5-2500K 4.0GHz GTX 770 - 1121
i5-4440 3.1GHz GTX 770 - 1032
0

#30 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 16 November 2014 - 10:12 AM

Tā kā budžets neapspriežami ierobežots, pasūtīju i7-3770. :unsure:
Un GTX770 pārdots.
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#31 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 16 November 2014 - 12:00 PM

View PostRaimondsM, on 16 November 2014 - 08:12 AM, said:

Tā kā budžets neapspriežami ierobežots, pasūtīju i7-3770. :unsure:
Un GTX770 pārdots.


Njaa izskataas, ka tev naudu nav kur likt. Ieprieksheejajos testos tachu noskaidrojaam, ka tam nevajadzeetu buut CPU, kas bottleneck`o Tavu Vga. Uztaisi tos divus testus kurus Tev prasiiju, iemet maatesplates modeli un paskaties kaada bios versija ir visuu! <_<
0

#32 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 16 November 2014 - 12:54 PM

View Postbandiits, on 16 November 2014 - 12:00 PM, said:

Njaa izskataas, ka tev naudu nav kur likt. Ieprieksheejajos testos tachu noskaidrojaam, ka tam nevajadzeetu buut CPU, kas bottleneck`o Tavu Vga. Uztaisi tos divus testus kurus Tev prasiiju, iemet maatesplates modeli un paskaties kaada bios versija ir visuu! <_</>

kautvai vins atradis kas pa vainu(jo cpu tas nav),ta pat 3770 bottlenekos speles deļ frekvences.'(vienigias veids ka samazinat bottleneku ir overklokot ko ar intel bez k pročiem laikam nevar)

ka ari tavs tests pieradija ka sitam tastem baigi pie kajas kads cpu,galvenais ka ir tads ;d.
ta pat ari mans un wuu tests kura mums abiem ir 280x bet divi dažadi proči fx8350 un fx4100 ,starpiba nebija.

vai nu viniegi viņam ir kkads braķets cpu vai mobo, bet man liekas ka varetu but bitcoin virus kas sež uz cpu un rok, tikai deļ ta ka ar 770 ari nebija tads skors kadam vajadzetu but ap 1000.
0

#33 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 16 November 2014 - 02:24 PM

Raimond, Tu tikko izmeti naudu vējā! Apskaties uz šo skaisto rezultātu:
Posted Image Švakāka karte, švakāks procis, bet rezultats tāds pats kā tev! Sāc rakt zoodārzu, un meklē kur vaina!
Šo tabulu ar var papētīt, visiem kam ir gtx 980 - rezultāts vismaz 2x lielaks kā tev! Un ja papētītu tabulu, tad principā nekāda starpība starp i7 un i5 nav, jo visu nosaka frekvence.

This post has been edited by Wreck: 16 November 2014 - 02:33 PM

1

#34 User is offline   Bender Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 334
  • Joined: 12-August 12
  • Gender:Male
  • Location:Dobele

Posted 16 November 2014 - 02:54 PM

View PostFinn, on 16 November 2014 - 12:54 PM, said:

kautvai vins atradis kas pa vainu(jo cpu tas nav),ta pat 3770 bottlenekos speles deļ frekvences.'(vienigias veids ka samazinat bottleneku ir overklokot ko ar intel bez k pročiem laikam nevar)

ka ari tavs tests pieradija ka sitam tastem baigi pie kajas kads cpu,galvenais ka ir tads ;d.
ta pat ari mans un wuu tests kura mums abiem ir 280x bet divi dažadi proči fx8350 un fx4100 ,starpiba nebija.

vai nu viniegi viņam ir kkads braķets cpu vai mobo, bet man liekas ka varetu but bitcoin virus kas sež uz cpu un rok, tikai deļ ta ka ar 770 ari nebija tads skors kadam vajadzetu but ap 1000.

i7 3770 vēl ilgi nebūs bottlenecks nevienai grafikas kartei :D
0

#35 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 16 November 2014 - 03:16 PM

Kamēr varu atļauties, tikmēr var apgreidoties.
Katrā ziņā sliktāk nebūs. Vismaz nevajadzētu būt.
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#36 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 16 November 2014 - 06:48 PM

Sliktāk jau nebūs, bet par to jau neviens nešaubās. Bet ja ar Athalonu un GTX. 580 rezultāts identisks kā tev ar GTX 980 un i5 tad nav šaubu, ka tev ir kāda problēma..ne tā?
0

#37 User is offline   novus77 Icon

  • Pastāvīgs lietotājs
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 145
  • Joined: 04-July 11

Posted 16 November 2014 - 06:56 PM

Lai spēlētu vienu neoptimizētu spēli diezgan bezjēdzīgs upgreids, ņemot vērā to, ka uz ultra iestatījumiem arī ar GTX 980 spēle darbosies vien ar kādiem 30-50 kadriem. Labāk būtu pircis GTX 970 - 10% mazjaudīgāka, bet maksā 300 euro mazāk.
0

#38 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 16 November 2014 - 07:46 PM

Varbūt nedēļas vidū uzradīsies laiks pārlikt svaigu OS un ja tad ar jauno CPU nekas neuzlabosies, tad vēl atliek - mātes dēlis, bet šomēness nekādīgi nepacelšu...
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#39 User is offline   bandiits Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 70
  • Joined: 03-March 13
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Interests:IT, Gaming

Posted 16 November 2014 - 08:31 PM

View PostRaimondsM, on 16 November 2014 - 05:46 PM, said:

Varbūt nedēļas vidū uzradīsies laiks pārlikt svaigu OS un ja tad ar jauno CPU nekas neuzlabosies, tad vēl atliek - mātes dēlis, bet šomēness nekādīgi nepacelšu...


Cik reizes tev var prasiit? Kaada maatesplate un kaada biosa versija ir virsuu? :D Izskataas, ka pats sev negribi paliidzeet! :D Esi proveejis videokarti iespraust citaa pci-e slotaa, ja taadi ir?
0

#40 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 16 November 2014 - 08:57 PM

View Postnovus77, on 16 November 2014 - 06:56 PM, said:

Lai spēlētu vienu neoptimizētu spēli diezgan bezjēdzīgs upgreids, ņemot vērā to, ka uz ultra iestatījumiem arī ar GTX 980 spēle darbosies vien ar kādiem 30-50 kadriem. Labāk būtu pircis GTX 970 - 10% mazjaudīgāka, bet maksā 300 euro mazāk.

Te jau vairs neiet runa par to spēli, bet gan tas, ka benchmarka rezultāts ir daudz mazāks, nekā tam būtu jābūt, tātad kaut kas nav kā vajag
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users