UOC Forums: PC spelem - UOC Forums

Jump to content

  • (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

PC spelem

#21 User is offline   udenszirnis Icon

  • Komūnists
  • Icon
  • Group: Redaktors
  • Posts: 897
  • Joined: 08-September 12
  • Gender:Male

Posted 29 November 2014 - 12:06 AM

Tur nav ko labot! Divi kodolus neieteica jau BF3, kas knapi palaidās uz 2kodoliem. Nākošgad/aiznākošgad spēles visp nometīs 2kodolu mikroviļņu krāsnis.

Un Ubisoft paši atzina, ka tas nav gļuks, ka tā vienkārši ir virzīšanās uz priekšu.

This post has been edited by udenszirnis: 29 November 2014 - 01:05 AM

0

#22 User is offline   bones Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 16
  • Joined: 27-November 14

Posted 03 December 2014 - 03:46 PM

Beigas esmu sakomplektejis ar jusu palidzibu un pasutijis šādu pc, ka domajat murās man ka kaķens vai radisies kadi sarežģījumi?

1) Chieftec GPS ATX2.3 80+ 600W

2) Gigabyte AMD/ATI Radeon R9 280 3GB GDDR5 PCIE GV-R928WF3OC-3GD

3) Gigabyte GA-B85M-D3H

4) Intel® Core i5-4460 3.2GHz 6MB LGA1150 BX80646I54460SR1QK

5) Kingston 8GB DDR3 PC12800 CL10 DIMM HyperX Fury Red HX316C10FR/8

6) Samsung SSD 840 EVO 120GB SATAIII MZ-7TE120BW


P.s cerams cs:go pavilks un vel dazu labu speliti :D/>

This post has been edited by bones: 03 December 2014 - 03:50 PM

0

#23 User is offline   Patriots Icon

  • Savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 110
  • Joined: 01-October 13
  • Chat with me

Posted 03 December 2014 - 04:08 PM

View Postbones, on 03 December 2014 - 03:46 PM, said:

Beigas esmu sakomplektejis ar jusu palidzibu un pasutijis šādu pc, ka domajat murās man ka kaķens vai radisies kadi sarežģījumi?

1) Chieftec GPS ATX2.3 80+ 600W

2) Gigabyte AMD/ATI Radeon R9 280 3GB GDDR5 PCIE GV-R928WF3OC-3GD

3) Gigabyte GA-B85M-D3H

4) Intel® Core i5-4460 3.2GHz 6MB LGA1150 BX80646I54460SR1QK

5) Kingston 8GB DDR3 PC12800 CL10 DIMM HyperX Fury Red HX316C10FR/8

6) Samsung SSD 840 EVO 120GB SATAIII MZ-7TE120BW


P.s cerams cs:go pavilks un vel dazu labu speliti :D/>/>/>


Pavilks Tev to cs:go ka smird! :)/>

Pat uz manas konservu kārbas, palaidu uz 1024x768 uz 30fps. :D/>

Sempron LE-1250
1,5 GB ram
Modificēta HD5450 (bāzes modelis)

This post has been edited by Patriots: 03 December 2014 - 04:09 PM

0

#24 User is offline   Bender Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 334
  • Joined: 12-August 12
  • Gender:Male
  • Location:Dobele

Posted 03 December 2014 - 06:13 PM

View Postbones, on 03 December 2014 - 03:46 PM, said:

Beigas esmu sakomplektejis ar jusu palidzibu un pasutijis šādu pc, ka domajat murās man ka kaķens vai radisies kadi sarežģījumi?

1) Chieftec GPS ATX2.3 80+ 600W

2) Gigabyte AMD/ATI Radeon R9 280 3GB GDDR5 PCIE GV-R928WF3OC-3GD

3) Gigabyte GA-B85M-D3H

4) Intel® Core i5-4460 3.2GHz 6MB LGA1150 BX80646I54460SR1QK

5) Kingston 8GB DDR3 PC12800 CL10 DIMM HyperX Fury Red HX316C10FR/8

6) Samsung SSD 840 EVO 120GB SATAIII MZ-7TE120BW


P.s cerams cs:go pavilks un vel dazu labu speliti :D/>/>

Itkā labi, bet es personīgi ņemtu Z97 plati un i5 K procesoru, lai varētu padzīt performance mazliet augstāk.
Kā arī R9 280 vietā R9 285, kas ir mazliet dārgāks, bet lieto paaudzi jaunāku GPU core (Tonga) un piedāvā fīčas kādas ir jaunākās kartēs kā R9 290.
Kā arī neredzu CPU Cooler un HDD. Tie jau iegādāti? :)
0

#25 User is offline   udenszirnis Icon

  • Komūnists
  • Icon
  • Group: Redaktors
  • Posts: 897
  • Joined: 08-September 12
  • Gender:Male

Posted 03 December 2014 - 06:42 PM

CPU nāk ar stock cooleriem, un šis lietotājs grib tikai spēlēt CS:GO, nevis kaut kādu pikseļu iznīcības simulatoru. Liekat taču mieru.
0

#26 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 03 December 2014 - 07:13 PM

Nekad nesapratīšu tos, kas standarta jūzerim par katru cenu grib iebarot CPU cooleri p. Nu nafig viņam to, ja Clockot cilvēks netaisās? Ar standarta dzesi tev pārkarsīs kautkas? Saprastu, ja vēl FX sērijai to gribētu iebarot.
Mans 4 gadus vecais Athlon ii X4 635 pusotru gadu ar stock dzesi dzīvojas pie 3.3 Ghz (Standartā ir 2.9Ghz). Jā, vasarā kad istaba +33C tad mēdz trokšņot, bet nu..
Neiestāstīsiet, ka cita dzese ir must have.


Par HDD gan - ceru, ka esi aizmirsis pieminēt, vai arī tāds jau mētājās. Jo tikai ar 120gb ssd būs daudz par īsu.

This post has been edited by Wreck: 03 December 2014 - 07:15 PM

0

#27 User is offline   bones Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 16
  • Joined: 27-November 14

Posted 03 December 2014 - 07:58 PM

HDD man metajas no veca pc ;)
0

#28 User is offline   Bender Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 334
  • Joined: 12-August 12
  • Gender:Male
  • Location:Dobele

Posted 03 December 2014 - 09:09 PM

View Postudenszirnis, on 03 December 2014 - 06:42 PM, said:

CPU nāk ar stock cooleriem, un šis lietotājs grib tikai spēlēt CS:GO, nevis kaut kādu pikseļu iznīcības simulatoru. Liekat taču mieru.

"cs:go vai kāda cita šuter spēle" var būt arī BF4 vai kāds no jaunajiem cod.
0

#29 User is offline   udenszirnis Icon

  • Komūnists
  • Icon
  • Group: Redaktors
  • Posts: 897
  • Joined: 08-September 12
  • Gender:Male

Posted 03 December 2014 - 09:32 PM

Nu un! Spēles strādā gana labi arī bez OC! Mans FX-4350 stāv uz stock cooler un stock visa pārējā, un nekur nav bijušas problēmas.
0

#30 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 04 December 2014 - 02:57 PM

View Postudenszirnis, on 03 December 2014 - 09:32 PM, said:

Nu un! Spēles strādā gana labi arī bez OC! Mans FX-4350 stāv uz stock cooler un stock visa pārējā, un nekur nav bijušas problēmas.

aizmirsi tikai pieminet ka amd stock cooleri ir daudz jedzigaki neka intela.

amd
Posted Image
Posted Image
intel
Posted Image

This post has been edited by Finn: 04 December 2014 - 02:59 PM

4

#31 User is offline   bones Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 16
  • Joined: 27-November 14

Posted 05 December 2014 - 12:00 PM

Neziniet kas varetu but par problemu, man vinjs tiek lidz windows logotipa uzradei un restartejas, tas nozime ka HDD varetu but čupa vai kas cits ir pie vainas?

Mby vinjam jaudas nepietiek? :/

This post has been edited by bones: 05 December 2014 - 12:02 PM

0

#32 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 05 December 2014 - 12:46 PM

Moš windows pārinstalē?
0

#33 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 05 December 2014 - 12:48 PM

tu to pašu windows ar citiem driveriem prieks cita pc, izdomato sitajam ?
tad jau nav brinums ka talak netiec,jo katrai mobo ir savs chipsets un bios.

This post has been edited by Finn: 05 December 2014 - 12:50 PM

0

#34 User is offline   bones Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 16
  • Joined: 27-November 14

Posted 05 December 2014 - 01:12 PM

View PostFinn, on 05 December 2014 - 12:48 PM, said:

tu to pašu windows ar citiem driveriem prieks cita pc, izdomato sitajam ?
tad jau nav brinums ka talak netiec,jo katrai mobo ir savs chipsets un bios.

Nju sk, paldies ka apskaidroji mani, es neka nerubiju sai joma :D
A parinstalejot kaut ka bildes vares saglabat? Vai ari janes lai izvelk no vinja bildes un tad tik japarinstale?

This post has been edited by bones: 05 December 2014 - 01:14 PM

0

#35 User is offline   Bender Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 334
  • Joined: 12-August 12
  • Gender:Male
  • Location:Dobele

Posted 05 December 2014 - 02:46 PM

View Postbones, on 05 December 2014 - 01:12 PM, said:

Nju sk, paldies ka apskaidroji mani, es neka nerubiju sai joma :D/>
A parinstalejot kaut ka bildes vares saglabat? Vai ari janes lai izvelk no vinja bildes un tad tik japarinstale?

Ja bildes nav citā partīcijā, kur OS, tad labāk aiznest pie kāda. Vari vēl instalēt Windows un tad ar recovery programmām mēģināt atjaunot, bet tad ir liela iespēja, ka Windows faili pārrakstījušies pāri daļai bilžu.
0

#36 User is offline   udenszirnis Icon

  • Komūnists
  • Icon
  • Group: Redaktors
  • Posts: 897
  • Joined: 08-September 12
  • Gender:Male

Posted 05 December 2014 - 06:54 PM

Pieliec cieto pie cita datora kā sekundāro. Izcopē visu ko vajag un liec atpakaļ savā.
0

#37 User is offline   bones Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 16
  • Joined: 27-November 14

Posted 05 December 2014 - 07:16 PM

Ja es uz SSD uzinteleju windows un cieto var uzlikt ka sekundro un visi faili paliks vinja ja?

This post has been edited by bones: 05 December 2014 - 07:18 PM

0

#38 User is offline   AlCo Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 37
  • Joined: 13-October 13
  • Chat with me

Posted 05 December 2014 - 07:17 PM

View Postbones, on 05 December 2014 - 07:16 PM, said:

Ja es uz SSD uzinteleju windows cieto var uzlikt ka secundary un visi faili paliks vinja ja?

Jā.
0

#39 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 05 December 2014 - 08:28 PM

View Postbones, on 05 December 2014 - 07:16 PM, said:

Ja es uz SSD uzinteleju windows un cieto var uzlikt ka sekundro un visi faili paliks vinja ja?

Principā tev SSD ir tikai priekš OS un pāris programmām, bet HDD failiem.
0

#40 User is offline   bones Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 16
  • Joined: 27-November 14

Posted 05 December 2014 - 08:38 PM

View PostWreck, on 05 December 2014 - 08:28 PM, said:

Principā tev SSD ir tikai priekš OS un pāris programmām, bet HDD failiem.

Bet sanaks saglabat visas bildes, ja OS uzliksu uz SSD un HDD ka sekundaro.
0

  • (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users