UOC Forums: Problēma ar Need for Speed Rivals - UOC Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Problēma ar Need for Speed Rivals

#1 User is offline   Fiksais Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 299
  • Joined: 10-November 10
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Interests:Riteņbraukšana, Battlefield 4 un velobraukšana. Gaidu pavasari...
  • Chat with me

Posted 02 December 2014 - 06:40 AM

Nopirku ORIGINā spēli Need for Speed Rivals, apmēram nepilnu mēnesi viss bija OK, tagad spēli, arī pēc datora pārinstalēšanas, var palaist retu reizi, nospiežu [PLAY], parādās melns fons logā (kā screenshotā) un uzreiz 'izlec' paziņojums |Need for Speed™ Rivals pārstāja darboties |, kursora zilais 'ripulītis' turpina griezties. Pareizi būtu pēc [PLAY] nospiešanas, atvērties spēlei pa visu ekrānu un sākt savienoties ar serveri. Ir viens gļuks, dators ilgi savienojas ar internetu, kad nopirku spēli dators ar internetu savienojās ātrāk.
Battlefield ORIGINā palaižas normāli, ir bijušas dažas reizes kad spēle pārtrūkst.
Posted Image

* Intel Core i5-4690 * Be Quiet Shadow Rock Slim * Asus H97-PRO * Kingston 8GB, DDR3, 1600MHz *
* SSD Crucial MX200, 250GB * Western Digital 1TB , Blue * Giga Byte GeForce GTX 980, G1 Gaming *
* Corsair 550W, 80+ Gold, Modular * Fractal Design Arc Midi R2 * A4Tech F4 V-Track * Steelseries 6GV2 *
0

#2 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 02 December 2014 - 03:23 PM

Pārinstalē spēli.
0

#3 User is offline   Fiksais Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 299
  • Joined: 10-November 10
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Interests:Riteņbraukšana, Battlefield 4 un velobraukšana. Gaidu pavasari...
  • Chat with me

Posted 02 December 2014 - 04:49 PM

Jau mēģināju, nelīdz. Šodien no rīta kad palaidu spēli pirmo reizi, viss aizgāja normāli, izgāju no spēles un vairs nestartējas, pēc tam kādas četras stundas, nemēģināju palaist, vienreiz spēle aizgāja un atkal klusums-|Need for Speed™ Rivals pārstāja darboties|.

Izlaidu vienu momentu. Nospiežu uz spēles [PLAY], |Launching Data Could| ielādējas līdz 100% un tikai tad parādās melnais logs ar paziņojumu |Need for Speed™ Rivals pārstāja darboties |.
Posted Image

This post has been edited by Fiksais: 02 December 2014 - 05:02 PM

* Intel Core i5-4690 * Be Quiet Shadow Rock Slim * Asus H97-PRO * Kingston 8GB, DDR3, 1600MHz *
* SSD Crucial MX200, 250GB * Western Digital 1TB , Blue * Giga Byte GeForce GTX 980, G1 Gaming *
* Corsair 550W, 80+ Gold, Modular * Fractal Design Arc Midi R2 * A4Tech F4 V-Track * Steelseries 6GV2 *
0

#4 User is offline   Fiksais Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 299
  • Joined: 10-November 10
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Interests:Riteņbraukšana, Battlefield 4 un velobraukšana. Gaidu pavasari...
  • Chat with me

Posted 02 December 2014 - 05:52 PM

:)/> Viss ir bumbās! Iekš Could Storage vajadzēja tikai nospiest uz atjaunināt. Vismaz pagaidām viss ir kārtībā.

Posted Image

This post has been edited by Fiksais: 02 December 2014 - 05:52 PM

* Intel Core i5-4690 * Be Quiet Shadow Rock Slim * Asus H97-PRO * Kingston 8GB, DDR3, 1600MHz *
* SSD Crucial MX200, 250GB * Western Digital 1TB , Blue * Giga Byte GeForce GTX 980, G1 Gaming *
* Corsair 550W, 80+ Gold, Modular * Fractal Design Arc Midi R2 * A4Tech F4 V-Track * Steelseries 6GV2 *
0

#5 User is offline   dusmuvecis333 Icon

  • Catch me IF you can..
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 330
  • Joined: 02-April 13

Posted 17 December 2014 - 01:40 PM

Man līdzīga problēma bija ar BF4, ieinstalēju PB un vēl kautko padarījos iekš Origin, aizgāja.
Mans PC: Asus R9 280 DirectCU II/AMD APU A8-6500 X4/8GB RAM DDR3/Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB
0

#6 User is offline   Taigeris Icon

  • Tikpat kā savējais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 57
  • Joined: 10-March 14
  • Chat with me

Posted 17 December 2014 - 02:05 PM

View PostFiksais, on 02 December 2014 - 05:52 PM, said:

:)/>/> Viss ir bumbās! Iekš Could Storage vajadzēja tikai nospiest uz atjaunināt. Vismaz pagaidām viss ir kārtībā.

Posted Image

No offense, bet taskbārs gan tev ir aizdirsts. Imo nesmuki.
AMD For The Win!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users