UOC Forums: Video Karte - UOC Forums

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Video Karte

#21 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 02:58 PM

Kā jau gaidiju - nav vērts, blabla.
Principā - procis teorētiski pavilks gan ETS2, gan CS GO.
Videokarte nē, psu arī nē. Ja tos nomaini - vajadzētu iet. Saki budžetu, lai vērts ko štukot vispār.
Otrkārt, man izskatās, ka lieto 32bit os, un no taviem 6gb ram ir pilnīgi lieks, ja neliec virsū 64bit os. Un jā, ja mērķis ir vien spēlēt ETS2 un CSGO uz minimālajiem, līdz viduvējiem settingiem - varētu pat 100 eirās ielīst..vai tam ir jēga?Šaubos.
Ja ļoti gribas, ņem lietotu hd 6850 un kādu budžeta psu.

This post has been edited by Wreck: 04 January 2015 - 03:00 PM

-1

#22 User is offline   3FECT Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 31
  • Joined: 29-May 11
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 03:00 PM

Kādas muļķības jūs te stāstat.Pašam ir aizvēsturisks dators.
e8400 procesors,2 GB Ram 400 mhz un video karte hd 6670

Visas viņa minētās spēles iet bez problēmām,protams nevis uz max,bet pieņemamiem iestatījumiem.
Spēlēju Battlefield 3 online ar 30-60 fps :)

Autoram- nopērc kādu video karti un spēles kustēsies daudz labāk :) arī ar low end datoru var ko passpēlēt.
Ne visiem ir ūūber datori :)))
-1

#23 User is offline   panich Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 482
  • Joined: 21-February 13
  • Gender:Male
  • Interests:Auto, datori, elektronika, velo.

Posted 04 January 2015 - 03:03 PM

Vinš tak teica, ka 100 eur un tikai jaunu, takā tur nekas nesanāk.
0

#24 User is offline   Kristtik Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 19
  • Joined: 04-January 15

Posted 04 January 2015 - 03:04 PM

View PostWreck, on 04 January 2015 - 02:58 PM, said:

Kā jau gaidiju - nav vērts, blabla.
Principā - procis teorētiski pavilks gan ETS2, gan CS GO.
Videokarte nē, psu arī nē. Ja tos nomaini - vajadzētu iet. Saki budžetu, lai vērts ko štukot vispār.
Otrkārt, man izskatās, ka lieto 32bit os, un no taviem 6gb ram ir pilnīgi lieks, ja neliec virsū 64bit os. Un jā, ja mērķis ir vien spēlēt ETS2 un CSGO uz minimālajiem, līdz viduvējiem settingiem - varētu pat 100 eirās ielīst..vai tam ir jēga?Šaubos.
Ja ļoti gribas, ņem lietotu hd 6850 un kādu budžeta psu.

Nu vot es arī par to sāku šaubīties vai ir vispār tad jēga tādu naudu izgrūst un lietotu nekāda gadijumā negribu ņemt.
0

#25 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 03:05 PM

View Post3FECT, on 04 January 2015 - 03:00 PM, said:

Kādas muļķības jūs te stāstat.Pašam ir aizvēsturisks dators.
e8400 procesors,2 GB Ram 400 mhz un video karte hd 6670

Visas viņa minētās spēles iet bez problēmām,protams nevis uz max,bet pieņemamiem iestatījumiem.
Spēlēju Battlefield 3 online ar 30-60 fps :)/>/>

Autoram- nopērc kādu video karti un spēles kustēsies daudz labāk :)/>/> arī ar low end datoru var ko passpēlēt.
Ne visiem ir ūūber datori :)/>/>))

Ko tu stāsti?:> Neiestāstīsi, ka tev BF3 ar 6670 un e8400 iet uz 30-60fps..pat pie low ne @ 1280x720..

This post has been edited by Wreck: 04 January 2015 - 03:05 PM

0

#26 User is offline   Kristtik Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 19
  • Joined: 04-January 15

Posted 04 January 2015 - 03:05 PM

View Post3FECT, on 04 January 2015 - 03:00 PM, said:

Kādas muļķības jūs te stāstat.Pašam ir aizvēsturisks dators.
e8400 procesors,2 GB Ram 400 mhz un video karte hd 6670

Visas viņa minētās spēles iet bez problēmām,protams nevis uz max,bet pieņemamiem iestatījumiem.
Spēlēju Battlefield 3 online ar 30-60 fps :)/>

Autoram- nopērc kādu video karti un spēles kustēsies daudz labāk :)/> arī ar low end datoru var ko passpēlēt.
Ne visiem ir ūūber datori :)/>))

Kādu video karti iesaki?
0

#27 User is offline   3FECT Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 31
  • Joined: 29-May 11
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 03:08 PM

nu es uzfilmēšu video,ielikšu yūūūtūūūbāāā un iespamošu šeit ))
0

#28 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 04 January 2015 - 03:10 PM

Nākotnes apgreids ir nekāds, taču, ja patreizējam (100 Eiro) budžetam pieliek klāt vēl 50 naudiņas, sanāk -

AMD 5350, 4 kodoli, 2.05Ghz un iGPU HD8400 ~55 Eiro
ASUS AM1I-A ~30 Eiro
4GB DIMM ~30 Eiro
+ PSU (ar IDE, pieļaujot, ka HDD ir uz IDE) ~40 Eiro
+ CPU dzese ~7 Eiro
Kopā aptuveni 155 Eiro. Lētāk šķiet, ka izbraukt nevar cauri... :unsure:

Nākotnē nekāds apgreids uz AM1 nesanāks, toties ultimeit-budžeta variants.

YouTubā var apskatīties AMD 5350 (iGPU HD8400) performanci.
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
0

#29 User is offline   3FECT Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 31
  • Joined: 29-May 11
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 03:24 PM

Nu mani parametri
e8400 3.0ghz
2 gb ram 400 mhz
gigabyte hd 6670 2gb ddr3
stock propelleri
Dinozaurs :D
Filmēts tikko ar koka kluci :D
video-----
https://www.youtube....eature=youtu.be
0

#30 User is offline   panich Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 482
  • Joined: 21-February 13
  • Gender:Male
  • Interests:Auto, datori, elektronika, velo.

Posted 04 January 2015 - 03:30 PM

PFF protams skatoties debesīs tev ir 30 kadri.
0

#31 User is offline   RaimondsM Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1907
  • Joined: 20-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Galvaspilsēta
  • Interests:Atcerēties uzlikt modinātāju uz darbu.

Posted 04 January 2015 - 03:32 PM

3FECT, lasam vēlreiz diskusiju. :)
Nav runa par to - var vai nevar apgreidot Autora sistēmu. - Var!

Jautājums ir - vai ir finansiāli vērts, jo nederīgs PSU, pirmkārt, aziāts, otrkārt, protams, ne visām, taču video kartēm vajag papildus barošanu (6 pin; par 4 pin neesmu drošs :unsure: ), kas Autora PSU rādās, ka nav (modelis gt-b450atx).
-Main PC: i7 4770, 8 GB, 120 GB SSD, 256 GB SSD, 2x 2 TB HDD, GTX1070, 27' 2560 x 1440, Corsair SP2500 2.1
-BackUp laptop: Acer Extensa 5230; C2D T6500, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-2nd Lan Party Beast: Acer Extensa 5220, T2370, 3 GB, 60 GB SSD, 15.4' 1280x800
-Kid's PC: Core2Duo E4400, 2 GB, 60 GB SSD, 160 GB HDD, 9800GT, 20' 1680x1050
-Console: XBOX360 + Kinect
-Home Theater: Samsung 40' 1920x1080, Logitech Z906 (5.1 wall mounted)
-Audio Setup: Pioneer VSX-423-K, Pioneer S-ES3TB
-Other: Samsung Note3, Samsung P6200, Samsung UE32H5000, Samsung Tab A 9.7, TpLink MR3220, TpLink N750, Canon SX510HS
1

#32 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 03:34 PM

Told ya!

Es redzēju 22-30 fps. Ja būtu sācis šaudīties, gan jau nokristu vēl zemāk. :) Tas ka tev pie menu un kill-cama rāda 45 fps neskaitās.
0

#33 User is offline   panich Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 482
  • Joined: 21-February 13
  • Gender:Male
  • Interests:Auto, datori, elektronika, velo.

Posted 04 January 2015 - 03:36 PM

View PostRaimondsM, on 04 January 2015 - 03:32 PM, said:

3FECT, lasam vēlreiz diskusiju. :)/>
Nav runa par to - var vai nevar apgreidot Autora sistēmu. - Var!

Jautājums ir - vai ir finansiāli vērts, jo nederīgs PSU, pirmkārt, aziāts, otrkārt, protams, ne visām, taču video kartēm vajag papildus barošanu (6 pin; par 4 pin neesmu drošs :unsure:/> ), kas Autora PSU rādās, ka nav (modelis gt-b450atx).


Pilnīgi piekrītu.
0

#34 User is offline   3FECT Icon

  • Jauniņais
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 31
  • Joined: 29-May 11
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 03:44 PM

lai tā būtu ,man ziemas vakariem pietiek :)
Par pin savienojumiem,tie gali pardodas atsevišķi,un var piemontēt parastajam,vecajām ligzdām.
0

#35 User is offline   panich Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 482
  • Joined: 21-February 13
  • Gender:Male
  • Interests:Auto, datori, elektronika, velo.

Posted 04 January 2015 - 03:49 PM

View Post3FECT, on 04 January 2015 - 03:44 PM, said:

lai tā būtu ,man ziemas vakariem pietiek :)/>
Par pin savienojumiem,tie gali pardodas atsevišķi,un var piemontēt parastajam,vecajām ligzdām.

Tu iepriekšējos postus lasi arī?
0

#36 User is offline   Krekeriits Icon

  • Advencēts spameris
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 480
  • Joined: 07-February 11
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Interests:Tu!

Posted 04 January 2015 - 03:51 PM

View Post3FECT, on 04 January 2015 - 03:44 PM, said:

lai tā būtu ,man ziemas vakariem pietiek :)/>
Par pin savienojumiem,tie gali pardodas atsevišķi,un var piemontēt parastajam,vecajām ligzdām.

Nav jau runa par to vai tev pietiek.. vnk tu mums meloji ;_;
0

#37 User is offline   flab3r Icon

  • Lasu noteikumus
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 14
  • Joined: 02-January 15

Posted 04 January 2015 - 03:59 PM

Paņem gtx 650 pa 80€, kādu normālu PSU pa +/- 35€ un spēlē laimīgs.
-1

#38 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 04:17 PM

View PostWreck, on 04 January 2015 - 03:34 PM, said:

Told ya!

Es redzēju 22-30 fps. Ja būtu sācis šaudīties, gan jau nokristu vēl zemāk. :)/> Tas ka tev pie menu un kill-cama rāda 45 fps neskaitās.

64 mapes vinam butu 3 fps,spradzienos pc vnk nomirtu :D
0

#39 User is offline   Semirs Garkrans Icon

  • Ghost of dead Shakespeare
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 798
  • Joined: 28-February 11
  • Chat with me

Posted 04 January 2015 - 05:29 PM

Tu esi pabēdīgā situācijā. Vienīgais, ko varu ieteikt, ir labāk nesteigties, pakrāt naudiņu un tad prātīgi izdomāt ko un kā! Es tikai vienu lietu nesaprotu, tajā papīrītī ir rakstīts, ka tavs CPU ir quad core, bet tas NAV quad core, AMD Athlon x3 ir trīs kodolu cpu ar ceturto kodolu atslēgtu. Cik zinu, ir iespējams viņu ieslēgt, bet tas var arī neizdoties un tur bija jāpazubrās, lai saprastu kā to var izdarīt. Tu neprasi high end spēles, tas varētu arī nozīmēt, ka tev nevajag visu uz ultra 60+ fps.

Ja gribi spēlēt nosauktās spēles, tad tu vari droši piepirkt klāt 4GB ram:

http://datori.datale...va-atmina:93594

Un videokarti, šitādu:

http://datori.datale...rds-karte:63482

Videokartei ir vajadzīgs 1 6-pin savienotājs, bet pat ja tavam baroklim tāds nav, kartei komplektā būtu jānāk MOLEX to 6-pin adapterim, tas ir tāds vadiņš, ar kuru var saslēgt 2 savādākus vadus(MOLEX) lai otrā galā rezultātā dabūtu 6-pin savienojumu. (bilde: http://static.frazpc...19033164175.jpg , ir arī ar 1 molex varianti.)

tātad, nopērc 4GB RAM un to videokarti, visam būtu jāiet puslīdz normāli, pēctam vari upgreidot mātesplati un proci, un barokli, ja vēlēsies uzsist jaudu, bet visām tām spēlēm būtu jāiet, plus tu vēl vari pamēģināt unlockot ceturto kodolu savā procesorā!


P.S

Neskataties uz to, ko JŪS darītu tādā situācijā, mēģiniet saprast autoru. Viņš skaidri un gaiši uzrakstīja, ka viņam NEVAJAG PC priekš tādām spēlēm, kā BF4, GTA V, utt. Viņu nerausta tas upgrade, viņam vajag visu tā, lai var paspēlēt nosauktās spēles, un vēl citas, kuras gribēsies. Izlasot var saprast, ka autors nav hard core geimeris, CPU ir pietiekami labs spēlēm, PSU ir so/so, bet lai būtu, kā būtu! Videokarte, rams, un viss būs labi! Plus vēl OS tad būs jāpārinstalē uz 64 bit, lai būtu lielākas atmiņas atbalsts, kā jau te kāds minēja.

This post has been edited by Semirs Garkrans: 04 January 2015 - 05:34 PM

0

#40 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 04 January 2015 - 06:24 PM

Semīr, ja viņam ir 6gb rams, kam viņam vēl 4? Un ja pareizi saprotu, tāpat šis lieto 32 bit os.
0

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users