UOC Forums: Nba 2k15 - UOC Forums

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nba 2k15 Spēles problēma.

#1 User is offline   Toms. Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: POTW Winners
  • Posts: 642
  • Joined: 28-May 10
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 20 July 2015 - 04:26 PM

Sveicināti. Vēršos pēc palīdzības arī šeit, jo risinājumu nevaru atrast. Māti gugli esmu pārskatijis ļoti daudz un ilgi, bet strādājošu rezultātu kā nav tā nav.

Labi, ķeros klāt pie lietas. Spēle ir prikta, sākumā gāja labi, bez nekādām problēmām. Vienu dienu sākas problēmas, kas izpaužās ar to, ka spēle vienkārši nocrasho uz desktopu. Tas notiek pēc tam, kad es pieņemsim savācu savus rewardus, ieeju online modā un vēl dažās spēles vietās. Spēlējot it kā tā nenotiek, bet principā es nevaru izmantot pus spēles funkcijas...

Man ir teorija, ka tas sākās pēc tam, kad es ieliku sev ''jaunu'' videokarti. Man ir adm a8 procesors ar iebūvēto videokarti (uz kuras nebija šī problēma), ieliku es drauga veco Nvidia GeForce 9600GT. Draiveri ir updeitoti.
Tiešām liekas, ka es esmu izmēģinājis var teikt visu, ko es vien varēju atrast. Spēle ir pārisnatalēta divas reizes, nekādu izmaiņu.

Vēršos pēc palīdzības, ja nu kādam ir bijušas šādas problēmas uz nba vai arī kāds vienkārši kaut ko saprot un var šādā situācijā izpalīdzēt. :)
1

#2 User is offline   udenszirnis Icon

  • Komūnists
  • Icon
  • Group: Redaktors
  • Posts: 897
  • Joined: 08-September 12
  • Gender:Male

Posted 20 July 2015 - 06:44 PM

Kur pirki?
0

#3 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 20 July 2015 - 10:21 PM

Drošvien tā videokarte iet pie dieviem, man liekas tā AMD iebūvētā varētu būt pat stiprāka :D Kādas vispār temperatūras tai GPU, kad nokrašo?
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#4 User is offline   Toms. Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: POTW Winners
  • Posts: 642
  • Joined: 28-May 10
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 25 July 2015 - 03:57 PM

Pirku stīmā, par temperatūrām nezinu.. ;/
0

#5 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 25 July 2015 - 06:46 PM

View PostToms., on 25 July 2015 - 04:57 PM, said:

Pirku stīmā, par temperatūrām nezinu.. ;/

Novelc MSI Afterburner un apskaties, ja būs baigi augstas, vismaz zinās, kāpēc slēdzas laukā
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#6 User is offline   Finn Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 1168
  • Joined: 11-December 11
  • Gender:Male

Posted 28 July 2015 - 09:57 AM

kads sakars tempreturai ar ''ka spēle vienkārši nocrasho uz desktopu''

pameigini manuali izdzest visus speles failus kurus vari atrast un uzinstalet speli no jaunu,
vel vari caur safemode ieiet spele
a un tev nekadu errora kodu neizmet ?
0

#7 User is offline   Toms. Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: POTW Winners
  • Posts: 642
  • Joined: 28-May 10
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 14 August 2015 - 10:58 AM

Labadiena, problēma atrisinājās, izņemot nvidia videokarti pavisam ārā, un darbojoties uz savu integrēto intel 7500hd.

Bet, klau... jauna problēma.. :D Nēkāds sakars nebūs ar pašu nba, bet tā kā nevēlos sākt jaunu topiku....
Problēma tāda, ka nopirku jaunu ramiņu(ķipa pēc speciem tādu pāsu, lai varētu duo chanelā strādāt, DDR3 1600mhz laikam) ieliku blakus jau esošajam, bet īsti viņš nedarbojās... Task managera usable rādijās tik pat cik pirmstam(3 ar kaut ko), bet pieņemsim Ccleanerā rādijās 8. Kad ņēmu ārā videokarti apmainiju abus ramiņus ar vietām, nezinu kāpēc :D bet nu tagad ir tas pats, bet pat ccleaneri rādās tikai 4... ;/
0

#8 User is offline   udenszirnis Icon

  • Komūnists
  • Icon
  • Group: Redaktors
  • Posts: 897
  • Joined: 08-September 12
  • Gender:Male

Posted 14 August 2015 - 11:05 AM

Esi līdz gala iespraudis ramiņus vai tikai ielicis? Sānu āķīšus uzliki?
0

#9 User is offline   shadow118 Icon

  • That's how it's done !
  • Icon
  • Group: Lietotājs
  • Posts: 655
  • Joined: 23-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Rīga
  • Chat with me

Posted 14 August 2015 - 10:46 PM

View PostToms., on 14 August 2015 - 11:58 AM, said:

Task managera usable rādijās tik pat cik pirmstam(3 ar kaut ko)

Tev gadijumā nav 32-bit sistēma?
i5-3350P | Be Quiet! Shadow Rock 2 | MSI B75A-G43 Gaming | MSI HD7870 OC | Kingston HyperX Red 1600Mhz, CL9, 8GB | Kingston V300 120GB, WDC Blue 1TB | Corsair VS550 550W | Fractal Design Core 3000 | SteelSeries Rival 100, SteelSeries Siberia V2, Logitech UltraX keyboard | Logitech Driving Force GT
0

#10 User is offline   Wreck Icon

  • Rakstāmmašīna
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 1053
  • Joined: 04-January 13
  • Gender:Male

Posted 15 August 2015 - 10:37 AM

View Postshadow118, on 14 August 2015 - 10:46 PM, said:

Tev gadijumā nav 32-bit sistēma?

+100
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users